top of page
Hulp Puur Tess: hulp bij een eetstoornis, eetstoornis hulp utrecht, ggz, stress coach utrecht, trauma, angst, onzekerheid, zelfvertrouwen, familieopstellingen utrecht, lichaamsgericht therapeut utrecht, holistisch coach

Puur zijn, is aanwezig zijn met alles wat er in jou leeft.

Wil jij ook nog meer puurheid in jezelf ontmoeten? 

PUUR JIJ COACHING
 

Bij Puur Tess moedigen wij je aan om de delen van jezelf te omarmen die je bewust of onbewust hebt weggestopt uit angst voor afwijzing. Omdat we geloven dat juist in die verborgen hoekjes de sleutel tot duurzame groei ligt. Wij geloven dat het verkennen van je schaduwkanten de weg is naar een authentiek leven. Je leert jouw onbewuste angsten en niet helpende patronen kennen, waardoor zij niet meer leidend hoeven te zijn in de keuzes die jij maakt en via lichaamsgerichte oefeningen verbind jij je met jouw behoeften, talenten en dromen, door te doen, denken en voelen.

Groei door ervaringsgericht leren!

Als jij jezelf openstelt om de diepte in te gaan dan kunnen er hele mooie dingen ontstaan!

Durf te duiken in het onbekende en ontdek nog meer kanten in jezelf.
Want uiteindelijk kan dat zorgen voor heel veel meer licht en vrijheid.

 

Hulp Puur Tess: hulp bij een eetstoornis, eetstoornis hulp utrecht, ggz, stress coach utrecht, trauma, angst, onzekerheid, zelfvertrouwen, familieopstellingen utrecht, lichaamsgericht therapeut utrecht, holistisch coach
Zet een volgende stap, coach Utrecht, thearpeut utrecht, coaching utrecht, kundalini activatie, KAP, kundalini lichaams
eetstoornis hulp utrecht, ggz, stress coach utrecht, trauma, angst, onzekerheid, zelfvertrouwen, familieopstellingen utrecht, lichaamsgericht therapeut utrecht, lichaamsgericht coach, holistisch coach, energetisch coach, kundalini lichaamswerk, kundalini activatie KAP

Ontdek jouw innerlijke kompas,

Alle antwoorden zitten al in je! 

INDIVIDUELE 
KUNDALINI  SESSIE

Leer weer te vertrouwen op jouw lijf, leer lichaamssignalen verstaan, oude emoties los te laten en gevoelens toe te laten.

 

Tijdens Kundalini Lichaamswerk nemen we het blokkades weg die ons veilig proberen te houden, maar niet meer helpend is. We laten weer energie stromen in de gebieden die we onbewust op slot gezet hebben. We noemen dit ook wel onze schaduwkanten.

Carl Jung zei “The shadow is ninety percent pure gold.” 

Je komt weer meer in je kracht te staan, er ontstaat heling op trauma's en negatieve ervaringen en je komt weer meer in contact met jouw innerlijk kompas. 

"Ik voelde mij herboren. Ik miste afgelopen tijd een stukje levenslust en dat stroomde nu weer vol door mijn lijf. Alsof er een stukje verdriet, angst en een oud beschermingsmechanisme die nog in mijn buik vastzaten, losgeweekt zijn. Ik voel me opgeschoond, wat ik nog niet eerder heb kunnen voelen. Dat geeft ruimte om in mijn buik weer levenslust, plezier en openheid te ervaren."

eetstoornis hulp utrecht, ggz, stress coach utrecht, trauma, angst, onzekerheid, zelfvertrouwen, familieopstellingen utrecht, lichaamsgericht therapeut utrecht, lichaamsgericht coach, holistisch coach, energetisch coach, kundalini lichaamswerk, kundalini activatie KAP

Opnieuw thuiskomen bij jezelf,

Leer jezelf nog beter kennen in alle puurheid!

Familieopstellingen, FAmilieosptellingen Utrecht, Systemisch coachen
Familieopstellingen Utrecht, systemisch coachen, familieopstellingen Utrecht, familieopstellingen avond, familieopstellingen dag coach familieopste

SYSTEMISCHE COACHEN

Welke rol neem je op je? Met systemisch werk ontdek je hoe de vroegste indrukken uit je jeugd de basis vormen van je gedragingen en zelfbeeld. Krijg inzicht in welke dynamiek van thuis je onbewust aan het herhalen bent in huidige relaties. Je doorbreekt patronen en dynamieken die groei belemmeren. 
 

Systemisch coachen biedt inzicht in verborgen dynamieken en patronen. We onderzoeken de onderstroom die ons tegenhoudt om verder te groeien. Samen doorbreken we de belemmerende structuren die niet langer dienend zijn.

 

Ontdek hoe je veiligheid en liefde in jezelf kunt vinden met familieopstellingen en leer het verleden een plek te geven. Zodat het niet langer de regie heeft over het hier en nu en jij in jouw kracht kan komen te staan. Dit geeft energie en vertrouwen en zorgt ervoor dat het minder hard werken is.

Mogelijke thema's: grenzen, onverklaarbare fysieke pijn, slaapproblemen, eetbuien, paniek en angst klachten,

over-verantwoordelijk voelen, onrust, laag zelfbeeld, snel boos snel aangevallen voelen, moeite met opkomen voor jezelf, relatieproblemen, burn-out klachten, werkgerelateerde vragen.
 

"Door die beeldende oefeningen die we deden over mijn familiesysteem werden dingen echt. En dat vond ik heel fijn. Ja het doet ook pijn, maar ik geloof er echt in dat ik daardoor beter kon loslaten en kon ervaren hoe het anders kon zijn. "
" De sessies die mij dierbaar zijn, zijn de coachings die gingen over mijn familie. Het had iets weg van systeemtherapie. 

De coaching waar ik het gewicht van de angsten van mijn ouders terug mocht geven aan hen. En de keer waar we bespraken welke rol ik had in de familie en welke rol ik eigelijk wou hebben.

Die systeem gesprekken hebben mij heel erg geholpen. 

"Als coach heb ik zacht en soms ook confronterend ervaren. Je weet een balans te vinden tussen rust, steun en de nodige confrontatie om ergens door heen te prikken. Jou werkwijze typeert zich met afwisseling. De ene keer praten, de andere keer juist iets doen, een oefening. En eigen inbreng. Het is vaak samen nadenken naar wat op dat moment fijn is." 

Contact

Kanaalweg 84A te Utrecht

Gratis parkeergelegenheid

Dichtbij Utrecht Centraal

06 21 54 39 15

  • LinkedIn
  • Instagram

Bedankt, ik neem contact met je op!

Wees ook welkom om al eerder telefonisch contact op te nemen. Lieve groetjes, Tess 

bottom of page