top of page
IMG_1126.jpeg

Missie

Onze missie is om puur in verbinding te zijn met elkaar,  door weer licht laten schijnen op dat wat onderbelicht is of jouw nog tegen houdt om jouw pad te volgen.

Want Puur zijn betekent alle kanten in jouw omarmen en in contact mogen brengen, zodat je bewust kan worden van alle patronen en overlevingsstrategiën en kunt ont-dekken welke jij mag gaan loslaten omdat zij niet meer helpend zijn.

Met als doel weer leren vertrouwen op jouw innerlijk kompas en jouw eigen pad volgen! 

Ervaringen slaan zich op in ons lijf en daarom maken wij van Puur Tess gebruik van de wijsheid van ons lijf.

Achtergrond

Een goede gids blijft altijd reizen. 

Dramatherapie 

Hogeschool Utrecht

Een therapievorm waarin ervaren centraal staat. Waarin er expressie gegeven wordt middels het lijf aan dat wat binnen in jou speelt en naar buiten wil en in beweging mag komen. We leggen een spiegel voor aan onbewust processen, zodat er nieuwe keuzemogelijkheden ontstaan die geëxplodeerd worden middels drama en fysiek spel. 

Specialisatie: eetstoornis & trauma
 

IANLP Trainer 

UNLP 

Trainer in persoonlijke groei en communicatie. 
Het bewust maken van onbewust processen, om het gedrag van onszelf en anderen beter te begrijpen en te sturen in de communicatie met onszelf en anderen.

Systemisch werk & Transactionele analyse

Phoenix Opleidingen 

Bij systemisch werk ontdek je  jouw plek in het systeem en de invloed op elkaar in de systemen waar jij deel van uit maakt. 

 TA is een communicatiemodel: ze biedt kennis, inzicht en vaardigheden met betrekking tot de communicatie tussen mensen en in groepen/teams.

bottom of page