top of page
Duinen en zee

Reviews 

Coaching bij eetproblematiek

"Bij Tess heb ik gemerkt dat niks te gek is en zij mij door haar ervaringsdeskundigheid snel en goed begrijpt.

Ze kan veel zien aan lichaamstaal en daarmee opmerken wat er nodig is."

Coaching 

Meisje die op Gebied bij Zonsondergang lopen
“Wat Tess’ manier van coaching typeert is dat ze eerlijk is, heel erg bewust van lichaamstaal en hier ook op inspeelt, en de andere veel ruimte geeft om zelf de verantwoordelijkheid te nemen. Ook durf ze iemand een spiegel voor te houden en op een liefdevolle manier te confronteren. Ik zou het iemand aan raden om een coaching in te plannen als je klaar bent om stappen te gaan zetten, want dan is er bij Tess heel veel mogelijk en is het minder belangrijk waar het over gaat.."

Training powertools voor coaches

‘Bedankt Tess en Lieke voor de fantastische 2 dagen -Powertools – voor het team van 2GetThere Zuidoost Drenthe. Wat een energie stralen jullie uit en zo mooi hoe jullie zo aansluiten bij de kern van 2GetThere; werken vanuit het hart! We hebben 2 dagen ontzettend veel plezier gehad, veel NLP tools geleerd en elkaar nog beter leren kennen in het team.
Energie! Dat is wat jullie zeker geven.’

Sabri Agusevska
Projectleider 2GetThere Zuidoost Drenthe
www.2gettherecoaching.nl

Logo-2getthere.jpg

NLP Master Training - opleidingscoach

" Ik heb Tess leren kennen als een liefdevol persoon. Tess weet haar intuïtie in te zetten op een authentieke manier. Samen met al haar kennis maakt dat zij een gereedschapskist kist heeft die waardevol zal zijn in het leven van haar cliënten. Zij weet als geen ander een veranderproces in gang te zetten. Bij Tess ben je in goede handen." 

Jennifer du Floo
Deelnemer NLP Master Training 

 

1629360888349.jpg
bottom of page